Strollers Temperature
تابستان فرا رسیده است و دیری نمیگذرد که گرما را احساس میکنیم 🥵☀️
از آنجایی که نوزادان در تنظیم دمای خود به خوبی بزرگسالان نیستند، در برابر بیماری های مربوط به گرما مانند گرمازدگی و گرمازدگی بسیار آسیب پذیر هستند (1،7).
یک مطالعه در سال 2023 به بررسی بهترین روش برای کاهش دمای کالسکه هنگام پیاده روی پرداخت. آنها دریافتند که استفاده از یک تکه پارچه خشک به تنهایی (به عنوان مثال فلانلت یا موسلین)، برای ایجاد سایه، به سرعت دمای کالسکه را افزایش می دهد. در حالی که تکه پارچه سایه ایجاد می کند، مانع از نفوذ اشعه خورشید و گرم شدن فضا نمی شود. بعلاوه پارچه از گردش هوا جلوگیری می کند و شرایطی شبیه به خودروهای پارک شده با شیشه های بسته ایجاد می کند (1).
روشی که بهترین نتیجه خنک کننده را به همراه داشت استفاده از یک پارچه خراطین کاملاً مرطوب روی کالسکه با یک فن کوچک برای افزایش جریان هوا بود. آب تبخیر شده از پارچه مرطوب همراه با جریان هوای اضافی می تواند دمای محیط کالسکه را تقریباً 5 درجه سانتیگراد کاهش دهد (1).
شما می خواهید موسلین کاملا مرطوب باشد، اما نمی خواهید که آب روی کالسکه چکه کند. شما می توانید یک بطری اسپری برای مرطوب نگه داشتن موسلین در طول پیاده روی خود به همراه داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که دما را مرتباً کنترل کنید (1).
فراموش نکنید که آخرین اسلاید را برای نکات بیشتر در مورد چگونگی خنک نگه داشتن کودک در تابستان امسال بررسی کنید! لطفاً در اسلاید آخری که به دادن مایعات به نوزاد اشاره کردیم توجه داشته باشید. دادن آب به نوزادان قبل از 6 ماهگی توصیه نمی شود زیرا می تواند با مقدار شیر مادر یا شیر خشک مصرفی شیرخوار تداخل داشته باشد، زیرا آنها از قبل آب کافی دریافت می کنند. سازمان جهانی بهداشت بیان می کند که نوزادان کمتر از 6 ماه حتی در آب و هوای گرم نیازی به آب ندارند و ممکن است نوزادان را در معرض خطر اسهال و سوء تغذیه قرار دهد.
این بایدها و نبایدها را با حلقه خود به اشتراک بگذارید تا والدین و مراقبان بیشتری بتوانند کودک را در تابستان خنک نگه دارند.
منابع: tinyurl.com/SUFStrollerTemperature
*آیکون کالسکه مورد استفاده در اسلاید ما چیزی را نشان می دهد که می تواند شبیه یک حوضچه سرپوشیده باشد. به خاطر داشته باشید که هر چیزی که کودک را بپوشاند و از جریان هوا جلوگیری کند می تواند باعث افزایش دما شود.
#ScienceUpFirst #LaSciencedAbord